Nedräkningen kan börja!

Idag har vi påbörjat nedräkningen! Inte till julafton då som man kan tro – nej nedräkningen är till den 24 februari då hela familjen kommer att ge sig av på en efterlängtad semester hit:

Vi kommer att vara där i två veckor och kommer att göra en roadtrip runt om i Florida. Några av ställena som är inplanerade är Daytona (vad annars när man lever ihop med en motorsportsfantast… Bilar-filmen på riktigt liksom), Cape Canaveral, Sanibel och förstås Universal studios.

Annonser

En reaktion på ”Nedräkningen kan börja!

  1. Ahh va skönt med semester, Universal Studios e ju så jäkla schysst en riktig upplevelse. Säg åt Mats o ta hem en gammal Jänk nu. Istället för å hyra en kan man köpa ngt o cruisa runt i där borta o sedan hem med den till hamnen:-) Skönt för er o slippa städning hemma, de värsta hos oss e all tvätt som ska in i alla garderober. Som sagt ja det är alltid mkt som ska göras, har ett stort träd på framsidan som jag skall såga ner hmmm ganska stort projekt oså e det en tvättstuga som ska byggas om o toan nere som skall blåsas ut totalt. Hmmm tror jag går ner i arbetstid jag oxå;-) 50% vore lagom. Ha det gött o hälsa fam. Ps e på jobbet nu kl e 00.45 slutar kl 01.00. Sedan e det heeelg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s