Helgen som gått

I fredags styrde hela familjen kosan till Kalmar i vår diskreta nyfixade bil. Är man egenföretagare så är man och då får man ta alla chanser för lite marknadsföring. Nackdelen – man kan inte längre bete sig i trafiken eftersom alla vet vems bil det är…20111120-211959.jpg

Väl i Kalmar besökte vi den här lille sötnosen och hans föräldrar förstås. Vi hade en supermysig helg med mycket familjemys.
20111120-212006.jpg Idag var det dock dags att åka hem igen – en helg går alldeles. Nu är grabbarna badade och nattade och vi har krupit upp i soffan med lite te och en tjuvstart på skumtomtar. Hur har er helg varit?

Annonser

4 reaktioner på ”Helgen som gått

    1. Inget diskret smygande på vägarna där inte. Är så stolt över min man som vågade hoppa av en trygg anställning för att uppfylla en av sina drömmar genom att starta upp detta. Det är managementbolaget i Götet som han startat upp tillsammans med två kollegor. Jättekul och spännande!

  1. Morsning! Det blev riktigt bra med motiven på bilen, gillar speciellt flamesen baktill. Det ser ju airbrushat ut :-). Vi har haft en lugn o skön helg din minsta syrra var hos oss o käkade i lör, o pappa Salle drack sprit Ha Ha, näe vars men några bärs blev det allt. Sedan kollade vi på film när barnen lagt sig. Kollar mkt på film så här års när det e så jävla mörkt o trist. I söndags kollade vi en thriller ”rit” med bl.a. Anthony Hopkins, helt okay faktiskt. Nu håller jag på med o röja garaget så bilen kommer in o Rebecka fixar ordning på groventrén. Ha det gött! / Salle

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s