Fråga doktorn.

Ja, den här bloggen börjar mer och mer likna ett medicinskt uppslagverk eller ett insändarbrev till ”fråga doktorn”… Jag har släppt det konstanta greppet om och febern har gett vika så imorgon bär det av till jobbet igen – var iallafall tanken. I natt dök dock minstingen upp med 40 graders feber så jag blir hemma en stund i morgon med… Känns verkligen som familjen bacill för tillfället. Hoppas att övriga familjemedlemmar klarar sig bara.

I morgon eftermiddag far jag till underbara Gotland. Har aldrig varit där på sommaren men det här blir andra gången på vintern. Förra året kändes det som att kliva rakt in i en Astrid Lindgren saga i vinterlandskapet. Misstänker att det är lika vackert i år. Hade tänkt slå till på lite röka räkor och ett glas visbyöl i morgon, men nu vete tusan – känns bortkastat när man inte har några som helst smaklökar som fungerar… Får fundera tills i morgon.

Nu blir det brittisk deckare tills det är dags att krypa till kojs. Hoppas att vi klarar oss utan feberyrande vakenperioder i natt (även om febermonologer kan vara rätt underhållande).

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s