Friday so far

Jobb, jobb jobb – jösses vad tiden springer iväg på jobbet när man helt plötsligt går hem två timmar tidigare… idag har vi dessutom saknat halva arbetsstyrkan som är ute på olika uppdrag i världen (läs håller kurser…) och då blir det genast en hel del extra för oss kvarvarande att rädda upp. Jag älskar dock när det är mycket att göra på jobbet så det gjord inte så mycket.

Efter jag hämtat grabbarna var det dags för lilleman att gå på barngympa – något han älskar och klarar galant. De balanserar, hoppar, gör kullerbyttor och annat skoj – men bäst är nog ändå de första fem minuterna i gympasalen innan allt drar igång och alla barnen (läs typ halva kommunens ungar i åldern 4 – 6) springer runt runt runt i den stoooooora gympasalen. Den store killen som inte går på gymnastik är inte lika förtjust i gympatimmen – och speciellt inte idag när jag inte hade något batteri kvar i min Iphone så han fick snällt sitta och bara titta på idag.

Nu inväntar vi pappa alias kocken som dagen till ära tagit ett varv i saluhallen. Det är alltid  lika spännande och se vad han hittat för godsaker där – och det brukar bli väldigt gott! När pappa kommer hem börjar helgen och fredagsmyset! I morgon har vi sovmorgon för tennisen har höstlov – det är lyx vill jag lova 🙂 Och dessutom skall vi ställa tillbaka klockan natten till söndagen så då får man en extra timme – Gött! Tyvärr betyder sovmorgon och vintertid inte riktigt samma sak som innan barnen kom – de vaknar kl 06:30 oavsett vilken dag det är… och det måste innebära 05:30 på söndag… Huvaligen…

Trevlig helg gott folk!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s