Helgrapport

Helgen inleddes för A1:s del med ett Halloweenkalas/födelsedagskalas hos bästa kompisen. Han hade en mycket bestämd uppfattning om vad han skulle vara utklädd till – vampyr! Så fram med svarta hårfärgen, den vita ansiktsfärgen, mammas mörkaste ögonskugga och självlysande vampyrtänder och vips så hade vi en ruskig vampyr här hemma. Så ruskig att han nästan ångrade sig i sitt val – han var lite nervös att de andra kompisarna skulle tycka att han var så ruskig att ingen ville vara med på kalaset. Men väl på plats så var han inte ensam om att vara rysligt ruskig så då gick det bra (så länge som han inte behövde titta på sig själv i spegeln 😉

Det hade nog varit mycket trevligt på kalaset för han var precis genomsvett när han kom hem – och hårfärgen som definitivt inte var vattenfast hade blandat sig fint med den vita ansiktsfärgen – han var snyggt grå när han kom hem …

Medans han var på kalaset dök efterlängtade vänner från Östergötland upp! Såååå underbart trevligt att få besök – mycket prat och skratt och trevligt umgänge blev det i helgen! Kom snart tilbaka igen!

Lördagen spenderade vi på Universeum innan det var dags för nästa kalas.  Även den här gången maskerad men den här gången gick de som Spindelmannen och Darth Vader.

Söndagen blev en riktig slö och slappardag. Mannen han med lite däcksbyte på bilen men i övrigt gjorde vi inte många knop. Det behövs några sådana dagar ibland också.

Normalt sett brukar barnen somna själva i sina sängar efter nattning med sagoläsning (för övrigt favoritstunden på dagen) men ibland är det lite mysigt att få somna i mammas knä fortfarande (och det tycker mamma också)

Dubbelhakan bjuder jag på – det är ett arv från mormor som jag vårdar ömt 😉

Just nu har killarna parkerat sig framför Pettson och Findus och kattonauten. Lilleman verkar lite under isen – men vi hoppas att det bara är en släng av trötthet. Själv tänkte jag ta tag i lite pyssel. Det kliar i fingrarna men jag har inga idéer för tillfället så jag får nog ge mig ut på en liten inspirationsrunda på nätet först.

Tjingeling!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s