Sommarresumé

Tjingeling!
Vi har inte gått under jorden under sommaren – bara tagit en liten paus 😉 Har insett att jag är mästare på att skjuta upp saker till morgondagen… Hade tänkt uppdatera bloggen direkt efter vår lillsemester i V-stad, men då hade jag inga redigerade bilder aatt lägga upp – sen kom det och det och det emellan och så blev det inte av helt enkelt – ja ni hör ju vilka underbara undanflykter jag har. Men nu har jag iallafall fått lite extra tid så nu har jag tagit mig i kragen och redigerat lite bilder – ett inlägg utan bilder är lite trist.

Vad har vi haft för oss i sommar då? Sist jag skrev hade vi precis kommit hem från Kalmar. Därefter for jag och barnen till Östergötland och päronen – M drog istället till Ungern och F1.
Vi var en sväng till Kolmården

Vi badade

Och badade

(Ni ka ju tänka er hur detta slutade ;-))
Väl hemma igen så roade vi oss med att
åka båt

En och annan bana Super Mario har avverkats

Vi hade trevligt besök från Östergötland och tog oss hela vägen upp till toppen på Vinga fyr där utsikten var underbar

Dessutom har vi gjort en del turer till vårdcentralen och apoteket, spenderat många timmar i tvättstugan och gjort av med snart två flaskor klorhexidinlösning… Grabbarna drog nämligen på sig den inte alltför angenäma sjukdomen Impetigo – eller svinkoppor som det kallas… Minstingen är numera frisk, men storkillen är inne på andra vändan penicillin och nu ser det ut som det börjar ge med sig… Vi är just nu inne på femte veckan med denna dj***lska sjukdom så vi hoppas innerligt att det snart är över… Det här har gjort att semesterfirandet kom av sig lite…

Började jobba förra måndagen – men har varit hemma hela den här veckan. Storkillen var på fritids två dagar i förra veckan, men sen kom såren tillbaka så det var bara att stanna hemma igen. Håll tummarna för att det här penicillinet verkar som det ska!

Idag står städning, tvättning, packning och diverse klädinköp på agendan. I morgon blir det dop med hela tjocka släkten – det ser vi fram emot 🙂

Kram!

Annonser

En reaktion på ”Sommarresumé

  1. Vad härligt ni verkar haft det och kul att du är ”tillbaka”! Rackarns impetigo, har en kompis som jobbar på dagis där har dom ett riktigt ”utbrott” just nu, hoppas det går över snart!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s