Hemma igen!

Igår kväll kom vi hem efter nästan en veckas resande. Vi började med ett stop i Kalmar från tisdag till fredag. Vi besökte djurparken (om man gör det kan jag varmt rekommendera att ta med sig mat – dels för att marpriserna är hutlösa, men främst för att det var sååååååå långa obefogade köer till matställena – 45 minuter för en  hamburgare och pommes… för typ 90 spänn… inte skoj…) i underbart väder. Trevligt, men djuren hade nog gjort sig bättre i svalare väder. Dagen avslutades i badlandet – med en störtskur. För oss som badade gjorde det inget men för de som inte badade var det mindre kul. På torsdagen var det fortsatt fint väder och vi åkte till Öland för att bada – helt underbart! Långgrunt och knappt svalkande i vattnet – så vi spenderade i stort sett hela dagen i vattnet – det var alltid något barn som ville bada ;-). Däremellan myste vi med lille Isaac och E och J – så kul att hälsa på er!

På fredagen packade vi in alla saker i bilen igen och styrde kosan mot Västervik och ”Nilssons camping” som innebär ett gäng vänner med tillhörande barn som tältar och umgås vid några vänners sommarstuga i Västervik – tyvärr kan väl konstateras att vi inte hade vädrets makter med oss den här gången… det spöregnade från lördag lunch till söndag fm… blött, blött,blött. Men vårat tält höll som tur var mot vätan och det var tort i tältet – annars hade vi nog gett upp tidigare… Men det var supertrevligt att träffa alla vänner! I och med att vädret var kasst på lördagen så tog vi en liten shoppingsväng till Västervik på lördagen och hamnade på Lager 157 – snuskigt billigt och det verkar vara bra kvalité (men det återstår att se) Grabbarna blev iallafall ekiperade med diverse myskläder (går alltid åt på dagis) och diverse utekläder – så nu är dagiskläderna mer eller mindre klara inför höststarten om tre veckor.

Nu ska jag ut och njuta av att solen behagar visa sig på den här sidan Sverige – känns som det var evigheter sen med den här helgen i minne 😉

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s