Hjälp!

Har fått en bröllopsinbjudan till i augusti… klädkod mörk kostym… Vad gäller för tjejerna då? Knälångt? Klänning antar jag eller funkar tvådelat? Men det vikitgaste av allt – VAR hittar jag sådana kläder  – gärna till ett vettigt pris?!?!

Annonser

3 reaktioner på ”Hjälp!

  1. Jag skulle köra på en klassiskt kvinnlig look, spana in HM:s onlineshop, väj klänningar bläddra till sidan tre- näst sista klänningen på den sidan, 299:- finns i grå och gråbrun. Snyggt stilrent snitt och perfekt i garderoben passar till alla typer av finare tillställningar. Matcha med ett par vita pärlörhängen och en enkel kuvertväska. Kolla med frisören vad dom tar för att bara ”formföna” eller göra en jätteenkel uppsättning, då känner man sig smashing som fasen(och det är ju helt okej när klänningen är billig). Till klänningen när det är lite svalare har du tunna svarta strumpbyxor med söm bakpå(finns på Twilfit) classy som bara den!

    1. Åhh tack för ett bra tips! Hinner inte betsälla från HM men ska dammsuga HM i LKPG i veckan som kommer – Hoppas att de har den inne.

  2. ”Klädsel: Mörk kostym” betyder just mörk kostym för herrarna med vit skjorta och slips/fluga. Klänning av fint tyg, byxdress i elegant snitt eller knäkort eller vadlång fin festklädsel för damerna. Klänningen bör inte vara golvlång eller baraxlad. På ett kostymbröllop är det tillåtet och också passande för damer att bära hatt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s