God förmiddag

Jag kan inte påstå att vi stressar ihjäl oss den här semestern – precis som det skall vara när man är ledig :). Barnen har till och med den goda smaken att låta mamma och pappa sova på morgnarna – en företeelse vi inte är vana vid sedan första lillknytet kom för sex år sedan. Sen om det beror på att de verkligen tycker att mamma och pappa behöver sin skönhetssömn eller om de helt enkelt kommit på att om de smyger ner utan att väcka oss så kan de spela Xbox nästan hur länge som helst – spelar mindre roll. Gött är det iallafall…

Idag hade vi planerat in ytterligare en båttur, men vädret har inte riktigt bestämt sig ännu så vi åker in till det stora svenska vauhuset och shoppar loss istället. ”Kontoret” som fick ny färg i höstasska nu inredas och det stora varuhuset har den goda smaken att sänka priset på den serie vi spanat in oss på – kan inte missas. Så nu styr vi kosan mot stan och diverse byggvaruhus.

Ha en underbar dag!

Annonser

En reaktion på ”God förmiddag

  1. Vill man känna lycka för det lilla här i livet så ska man skaffa barn. Bara en sådan sak som att få sova, eller stå länge i en varm dusch(när man har spädis)Prisa Ikea för 20% på Bestå. Vi slår nog till på väggskåp i valnöt m högblanka svarta luckor till vardagsrummet.
    kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s