Snart födelsedagar

 
 
 
 

Japp, nu är vi inne i födelsedagsmånaden 😉 Både L, A1 och A2 fyller den här månaden och dessutom kommer L:s bebis vilken dag som helst snart! Det ska bli jättespännande med en liten bebis – även om det är lite märkligt att ens man skall bli morfar… lika svårt som det är att inse att den lilla tjejen som bara var 4 (som Axel) när jag kom in i familjen har blivit vuxen och ska bli mamma. Det är liksom ett bevis på att jag inte är 25 längre, fast jag gärna skulle vilja 😉

Hade tänkt lägga in bilder på grabbarna från nu och från förra året för att kunna se skillnaden – men det är fortfarande nåt vajsing med blogger och min dator eller nåt – det vill sig bara inte… Lovar en rejäl uppdatering när det väl funkar… Laddade förresten ner alla bilder från påskhelgen för några dagar sedan – när M äntligen kläckt ur sig var sladden till kameran fanns… Men då försvann bilderna i cyberspace… eller iaf någonstans på väg till datorn… Har kameran inställd på att den skall radera alla bilder när nedladdning har skett – det skulle jag inte ha haft. Kameran trodde att alla bilder var nerladdade och raderade dem – men inga bilder var nerladdade. Trist- det fanns några schyssta bilder från påskhelgerna… men ni får tänka er själva: Familjen och kusiner vid havet och klipporna, i strålande solsken och klarblå himmel, grillandes korv och drickandes varm choklad. Det är livet!

I förra veckan blev jag hemringd för att hämta A2 från dagis för han hade lite tungt med andningen. Eftersom han varit hostig och förkyld ett tag så åkte jag med honom till vårdcentralen. där konstaterade de att han har astma den lille stackaren. Han har fått medicin för det nu och är jätteduktig på att ta den – även om han protesterade högljutt de första gångerna – och det märks att det har gjort en otrolig skillnad. Nu är han en riktig spellevink igen. Vad det beror på återstår att se – vi ska på återbesök på VC i slutet på april och då ska vi även göra ett allergitest för att se om han är allergisk måt något. Vi blev rätt bestörta när vi fick nyheten, men nu när det har lagt sig lite funkar det bra.

Idag har det varit en sån underbar dag här på öarna. jag har faktiskt suttit hemma och jobbat så A1 och jag tog en promenad bort till dagis i morse och sen gick jag och hämtade dem på eftermiddagen. Nu känns våren väldigt nära *härligt*

Vi har inlett processen med att försöka få dem till samma dagis nu. Det är ett tuffare beslut att ta en vad jag hade väntat mig. Båda barnen trivs på sina dagis och vi trivs med båda dagis, men av smidighetsskäl vill vi ha dem på samma dagis. Dessutom visade det sig att det finns en familj som har två barn på exakt samma avdelningar och som också vill ha dem på samma dagis – så förhoppningsvis går det att göra ett byte. Vi får se – de skulle kolla på det de närmaste veckorna.

Nu skall jag parkera mig vid scrapbordet! Det var alldeles för länge sedan.
Kram

/Bea

Posted by Picasa
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s