Välkommen till oss!

Min utmaning som DT hos Bumblebee den här veckan var att skapa en väggdekoration. Jag skapade en välkommenskylt att hänga på dörren som hälsar våra gäster välkomna.Först tog jag ett chipboardhjärta och satte på pappret Chateau CS – Chocolate Tapestry . Sedan filade jag ner kanterna med en nagelfil för att få en lite mer sliten look och chalkade därefter kanterna med fluid chalk, Creamy Brown och Chestnut Roan. Därefter har jag stämplat dit några flourishes för att få lite mer liv åt hjärtat.

Blommorna är utstansade retroblommor i storlekarna medium och small. De små blommorna har jag stansat ut i vit cardstock som jag sedan lagt ett lager 3D-lack på och hällt över Making memories glitter, i rosa. Detta är ett bra tips om man t.ex. vill göra egna glittriga dekorationer. Man kan även avsluta med ett lager 3D-lack om man inte vill ha glitter överallt. Blommorna har jag sedan fäst med glue-dots.

Texten är QK Katie Classic i rosa Bazzill. Brunt och rosa tillsammans är en av mina favoritkombinationer. Dessa har jag limmat dit med en limpenna och markerat lite extra med en svart penna och glitterlim. Hjärtat är också det QK. Det ena är stansat i rosa och det andra har jag använt spillet efter att ha stansat ut ett hjärta i Chocolate Tapestry. Detta har jag nitat på innan jag satte dit det på det stora hjärtat. Detta för att det inte gick att nita direkt på det tjocka Chipboardhjärtat. Jag avslutade med att göra två hål i uppkant för att kunna hänga upp hjärtat på dörren och knöt dit ett spetsband.

God fortsättning på 2008 och hoppas att ni får mycket tid för pyssel!!”

Posted by Picasa
Annonser

3 reaktioner på ”Välkommen till oss!

 1. Jättefin skylt! Jag är också svag för den färgkombinationen. Gillar även blå och brun, men det är så sällan jag får ihop det med mina foton.
  Har du fått mitt mail? Tänker på min fråga om eventet….

  Kram / Petra

 2. Hej hej!
  Eftersom även jag kikar in här ganska ofta har du fått en award av mig med!

  Superfin skylt du gjort. Jag är också galen i brunt och rosa…

  kram Sara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s