God fortsättning!

Hoppas att ni har haft en lika trevlig jul som vi! Julafton var vi i Vikingstad med hela tjocka släkten (på min sida) och juldagen var vi på Vikbolandet ,även då med hela tjocka släkten, fast på M:s sida. Det var lugnt och trevligt och en hel del julmat och klappar förstås. A2:s favorit är Postis Per bilen och A1:s favorit är det stora sjörövarskeppet som det tog mig och yngsta syster typ tre timmar att sätta ihop… Det blev det istället för familjespel på julaftonskvällen 😉 Jag brukar förse min familj med minst ett familjespel varje jul, men i år hade jag faktist inte hittat något som verkade spännande, så det blev ihopsättande av piratskeppet istället 😉 Men det är ju att vara tillsammans som räknas. Vi hann även med en sväng på stan och besök hos faster, farbror och kusin i Mjölby – trevligt och mycket god mat!

Vi var ju tvugna att åka förbi vårt gamla hus en sväng – måste ju kolla hur det ser ut och om vi saknar det 😉 Upptäckte till vår förskräckelse att granen var borta!! Så ni mjölbyvänner – var är vår gran 😉 (Är det den som står utanför brandstationen??) M blev påhoppad en dag när vi bodde i Mjölby av en person som jobbade med julgranarna i Mjölby och ville köpa vår gran, men M stod emot (Efter lite Gudrun kände vi nog att den snart borde väck iofs) Men nu är alltså granen väck.

Tyvärr kunde vi inte besöka alla vänner som planerat – magsjuka och annat skoj var i vägen, men det blir fler tillfällen!!

Nu ska jag gå och förbereda morgondagens middag. Kompisar från Hönö kommer på middag och en del skall förberedas redan idag. Menyn ser ut som följer:
* avocadoentré
* Helstekt oxfilé med potatisgratäng och rödvinssås, grönsaker
* Glassbomb a la Sanka
* Ostbricka

Hoppas att ni får en trevlig nyårsafton och ett Gott Nytt 2008!!

//Bea

Posted by Picasa
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s