Vilddjuren ;-)

Här kommer ännu ett livstecken från Hultmans. Vi har inte varit jätteaktiva på något annat plan än jobb den här hösten. Det tar ett litet tag innan alla rutiner lägger sig. Tyvärr har Mats dragits med en envis infektion sedan i september och nu har han ätit aå mycket antibiotika att han inte har något immunförsvar kvar – så nu åker han på allt som går… Mindre roligt, men vi hoppas att han snart är frisk och kry och tillbaka i vanliga gängor igen. Det här har dock lett till att vi mer än vanligt fått pussla och trixa med hämtning och lämning, kortare arbetsdagar och mycket jobb hemmvid, men som sagt förhoppningsvis blir det snart bättre.

Mitt nya jobb är iaf superkul! Det är ett gött gäng jag jobbar med och vi har fullt upp mest hela tiden. I går var jag faktiskt med och höll två seminarium inför kunder på ”vår dag” Vi har en dag varje höst för kunder där vi meddelrar nyheter och annat spännande inom skatternas underbara område *hehe* Det var riktigt pirrigt innan jag kom upp, men när man väl börjat prata kan man inte ta vägen någon annastans så då är det bara att köra på. Och man får en otrolig kick av det – är jättepeppande. Uppskattade deltagarantalet till drygt hundra på första seminariet.

Jag har även gått och blivit medlem i ett designteam hos en scrapbookingbutik här ute på öarna. En jättetrevlig tjej och hennes man som har öppnat en ny webbaserad butik. Så kika gärna in på Bumblebee scrapbooking

I övrigt så hade jag nog tänkt att hinna baka lussekatter och pepparkakor innan söndag och hänga upp gardiner och adventspynta innan söndag, men det får nog bli nattetid det 😉 Naja, på nåt sätt ska det nog hinnas med.

Kram
/Bea

Posted by Picasa
Annonser

En reaktion på ”Vilddjuren ;-)

  1. Hej Bea!
    Roligt att se ett inlägg i bloggen igen! Vad kul och se de små pojkarna, vad de har vuxit!

    Vänliga Hälsningar Mjölby

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s