Nu verkar det ju funka 😉 Så nu kommer två till. Men ni får ursäkta blänk och annat spännande som inte hör dit 😉 Har fotat layouterna… Ska installera PS på nya datorn som kommer snart och då kan jag börja scanna och stitcha igen ;-). Även dessa gjorda på träffen i Linköping. Tycker mycket om dessa foton och tror jag är rätt nöjd med layouterna också… Har för första gången testat QK revolution och använt mig av det nya alfabetet Journaling – Tack Martina för lånet!

Det här fotot togs på Axel o Mats i somras i Danmark. Älskar det fotot och har haft en tanke med det ända sen jag tog det, men kan inte komma på hur jag ska formulera mig (därav ingen journaling i rutan ;-)) Men det brukar falla på plats efter ett tag om man bara låter den ligga. Som synes på dessa är min nya passion knappar!!
Posted by Picasa
Annonser

En reaktion på ”

  1. Vad kul att se vad du gjorde på träffen!!A penny for your thoughts är så go!

    Själv laddar jag inför fredagen nu,jag och F ska få en hel helg själva i Göteborg och då måste man ju stanna till i Borås och Magnolia :-)Får väl se om jag hittar nåt i Göteborg,en affär vi ska till där är Laban och Labolina iallafall
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s