Tjoho idag igen :)

Ja, tyvärr inte för snön den här gången – den lilla snö som föll, försvann under gårdagen… Naja får väl se till att boka in fjällen nästa år, för här nere verkar det inte komma nån snö att tala om.

Idag jublar jag för att Axel ÄÄÄntligen fått en dagisplats! JippiTjoho, som Axel säger 😉 Så länge vi bodde i Mjölby tyckte jag inte att det fanns någon anledning för honom att vara på dagis – vi träffade ju andra barn i stort sett varje dag ändå och tog oss för saker med andra barn.

Här är det lite mer tunnsått med annan barnkontakt av den enkla anledningen att vi inte känner så många ännu, så därför sökte vi dagisplats till honom tills vi flyttade och nu har vi då äntligen fått en plats! I mitten av mars ska han börja på en ny avdelning som öppnar då. Till och börja med får de hålla till på Fotö (det är gångavstånd härifrån ), men från och med hösten ska de vara på en förskola som ligger på parallellgatan till vår!! Bättre kan det väl inte bli 😉

Nu ska jag utfordra Arvid, sen blir det promenad i det tyvärr rätt så gråa och trista vädret.

Kram!
/Bea

Annonser

En reaktion på ”Tjoho idag igen :)

  1. Grattis till dagisplatsen! Jag förstår att du tycker det behövs, kravet på en som ”lektant” försvinner också något då, vilket jag tycker är skönt.
    Har bokat och fått biljetterna nu. *längtar*

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s