Badkillar

I avsaknad av poolen får grabbarna bada i badkaret istället – vilket går minst lika bra – fast man behöver inga armpuffar;-) Arvid älskar också att bada – även om han ser väldigt butter ut på kortet. När han var mindre kunda vi knappt öppna dörren in till badrummet när han så på för då skulle han bada. Och detta barn har begåvats med ett stort mått envishet!! Han ger sig bara inte och han gastar tills han får som han vill…

Ett ovanligt kort för oss eftersom båda grabbarna är med samtidigt – Axel tycker nog att jag fotar liiite för mycket för han har inte alls lust att posera längre… Arvid däremot älskar när jag tar fram kameran, men han lyckas nästan akdrig fastna heller just nu – dert roligaste är ju inte att mamma tar kort utan själva kameran! De flesta bilderna på Arvid är en halv kind nära objektivet när han är i full färd att fånga kameran…

Annars är det bara bra här. Vi hade trevligt besök här från Markaryd i helgen! I lördags gjorde vi stan osäker – jag hittade två bling bling klockor på rea (är väldigt svag för allt som glittrar just nu…) På kvällen kokade vi havskräftor, men det vi behöver nog öva lite på det för de blev rätt torra 😦 Men smaken var god ändå.

På söndagsem åkte vi in till Universeum. Det var en hit! Axel for runt och tittade på alla djuren (tyvärr var det nog en del djur som inte var där av olika anledningar, typ dvala) och testade saker i ett ”aktivitetsrum”. Han testade ringar, ”klättervägg” (han klättrade upp som ingenting – det var värr ner… då fick mamma rycka in ;-), kasta bollar, dansa, köra lastbil och polisbil mm. Arvid satt hela tiden i bärstolen och kikade fascinerat. Det hela var så lyckat att vi fixade årskort direkt – så när ni kommer och hälsar på så kommer vi släpa runt er på Universeum!

I går var Arvid febrig ien, men idag är han piggare – det är värr med mig 😉 Är lite ynklig idag, men hoppas att det går över snabbt.

Återkommer med fler bilder senare idag – kom precis på att det är EFIT-dag idag! (Ett foto i timmen)

Ha en bra dag!

Annonser

En reaktion på ”Badkillar

  1. Hihi, det är ju tur att de ”står ut” nu när de bara har det lilla formatet att bada på.
    Nu ses vi ju snart! Ska bli JÄTTEKUL!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s