Arvid har fått en tand!

Jaha, så fick man då svaret på varför han varit så gnällig de senaste dagarna – Idag sprack tanden igenom! (har tyvärr inte lyckats få nåt foto på den ännu) Och det syns att den är på väg på andra sidan också så det är väl bara att hålla ut med gnället ett par dagar till. Ett ”glädjeämne” i alla tandagnisslan är att han i helgen ÄNTLIGEN fattade vad man anväder en napp till! Det kommer spara en hel del på mammas rygg vill jag lova (och tålamod med för den delen). Men påminn mig om detta när vi svär över att han aldrig släpper den…

Svära ja, det är vad Axel lärt sig i helgen… Mats lyckades i all städiver här igår att hälla ut skurhinken över Arvids babysitter och hävde ur sig ett ljudligt F*N vilket Axel snappade direkt! Och han kopplade rätt snart att aha – det här tycker inte mamma och pappa om att jag säger – varpå han springer runt och tjoar det så fort nåt inte går som han vill. Nu testar vi ignoreringtaktiken – får se hur den funkar.

I går var första familjen här och tittade på huset (därav städivern) och det är ett antal som anmält sig till visningen. Kul och spännande men visst är det en aning vemodigt.

Mats pratade med Telia idag om bredband i nya huset men tyvärr ser det ut att kunna dröja. det sitter visst någon linjeväljare där idag som måste plockas bort innan vi kan ha bredband och det kunde ta upp till tre månader innan den plockades bort *pust* dessutom kunde vi inte lägga beställning förrän vi flyttat in – så i värsta fall har vi inte bredband förrän till 1/2. Snacka om abstinens!!! Visst kommer vi ha modem men det kommer kännas tufft när man är van vid bredband. Får plocka fram den gamla hederliga telefonboken istället!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s