Ännu en underbar sommardag…

Vi har varit ute på baksidan hela låånga dagen idag. Underbart skönt. Fast Mats har ju varit på taket förstås ;-). Morfar och moster har varit här och hjälpt till idag – morfar på taket och moster med barnen. ”K är favvis” sa Axel vi middagen – det får väl anses vara ett gott betyg 😉 Jag har hunnit få undan en hel del tvätt idag och faktiskt hunnit putsa några fönster när jag haft någon som kollat till kidsen när jag sprungit runt.

På eftermiddagen kom Mats moster och morbror på besök – med ett stort paket till barnen. I paketet var en jättefin vagn som Axel älskade. Han har åkt och åkt i den och när ingen orkade köra honom har han kört runt på ”odilen” (Krokodilen för er som inte förstår Axelska ;-))

Arvid har inte varit på sitt vanliga solskenshumör idag – kanske magen eller tänder på g (tuggar och biter som en galning på allt – blev överlycklig när han fick tugga på en bitring)? Eller kanske helt enkelt trött på värmen? Men framåt kvällen dök busarvid upp igen. Passade på att ta lite kort när han busade med moster. Posted by Picasa

Annonser

En reaktion på ”Ännu en underbar sommardag…

  1. Fina foton!! Känns inte som man behöver klaga på sommaren i år. Härligt att kunna vara ute hela tiden!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s