Ett intressantare perspektiv?!

Arvid har precis kommit på att världen är mycket roligare om man ligger på mage – så i går fick han bara för sig att vända sig från rygg till mage. Han började lägga sig på sidan i lördags, men varför bara göra saker halvdant 😉 Lika bra att köra hela vägen *hehe*. Annars så är det mest händer och munnar som är intressanta just nu – både sina och andras. Han låg på min mage häromkvällen när vi läste saga för Axel och han höll på att kikna av skratt… Pratar hela tiden och skrattar så fort nån tittar på honom. Han är bara för söt 😉 Så för er som inte träffat honom på länge så har han gått från spädbarn till bebis den sista veckan.

Annars är det mycket tak just nu. Igår kom pannorna – det blir nog jätteläckert! Dagens arbete blev dock något kortvarigt… Mats upptäckte på ett brutalt sätt att vi har en getingbila vid ett av fönstrena – givetvis där han var och spikade läckt idag… Det resulterade i ett antal stick och en tur till Järnia för att köpa radar 😉 Nu verkar de vara utrotade – för idag ialla fall.

Det blev en tur till Skogssjön istället. Axel är som en fisk i vattnet även ute i sjön – med armpuffarna på så simmar han mer eller mindre.

Nu har Mats återgått till taket och jag har nattat barnen – nu återstår bara att natta mig själv (vilket inte brukar ta så lång tid*zzzz*) Posted by Picasa

Annonser

En reaktion på ”Ett intressantare perspektiv?!

  1. Hej! Visst är det roligt när man märker att det händer någoto, när de kommer ett steg längre! Blir så mycket roligare för dem också, att ha något annat att pyssla med annat än att bara ligga på rygg! Hoppas jag får se taket snart också! Vi kommer hem i morgon kväll, efter att ha spenderat veckan hos svärmor och svärfar. Längtar hem, kryper i kroppen!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s