ZZZZZZZZZ

Nu har mamma tröttnat på att agera napp och gett efter för trycket – Arvid har fått en napp 😉 och som ses på bilden verkar det funka. Han var väldigt tveksam först men det gick snart över 😉

I söndags var vi med Mats jobb på familjedag i Kolmården – fast Mats var på racing så en annan arbetskompiskompis (vars fru låg på BB med deras tredje son- GRATTIS!!) och jag bildade storfamilj 🙂 Det blev en jättebra dag även om jag var helt slut efteråt (och innan med för den delen – sönerna hade sett till att mamma inte var helt utvilad ;-)) Axel fick se alla djur som han pratar om – utom lejonen, för de finns bara på safarit. Höjdpunkten på dagen var delfinerna – eller ”Bruce” som Axel säger (efter en av hajarna i ”Hitta Nemo”). Efter den lyckade turen lär det garanterat bli fler besök i Kolmården i sommar!

Idag har vi spenderat hela eftermiddagen i stora lekparken i Mjölby tillsammans med en nyvunnen bekantskap från Sya. Mycket trevligt med en hel del scrapping-prat 😉 Härligt med en vän som förstår hur man kan vara så lyrisk över ett papper med ett visst mönster eller en öljett i en viss form, eller att hänglarstämplarna snart är på ingång 😉

Även en ”gammal” bekanting kom till lekparken (som är en härlig mötesplats – man träffar ofta någon man känner där). Vi bestämde oss för att gå och dregla lite över Mikael Nyqvist och Martin Stenmarck på ”ladies only” i Cloetta Center höst – om det är någon mer som vill hänga på så hör av er – jag beställer nog biljetterna i slutet på veckan (håll tummarna för att de inte är slut!)

På kvällen kom faster och kusin över på lite fika. Ett mycket trevligt besök som tyvärr fallit ur mitt kom ihåg – ytterst pinsamt! Nu åker i alla fall min almanacka fram – inga fler glömda besök här inte!! Det är bara att inse – med två småbarn att styra med om dagarna kan man inte hålla allt i huvudet!

Nu är det dags för veckans höjdpunkt – CSI! (Den enda serie jag följer.) Posted by Picasa

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s