Den bästa stunden på dagen ;-)

Äntligen lite ”egentid”. Båda barnen sover – de är faktiskt så tajmade (än så länge ;-)) att de sover samtidigt på eftermiddagen. Aldrig kunde man väl tro att man skulle längta så efter dessa minuter som man behöver för att ladda om batterierna… Men sen är man fit for fight igen!

Tyvärr har det ju varit rätt tråkigt väder under tiden vi varit lediga så det har inte blivit för många turer till lekparken ännu – men jag hoppas fortfarande på en kanonvår, sommar och höst! Längtar ut i solen och värmen! Axel behöver dessutom komma ut och springa av sig lite. Tror att han börjar tröttna på att vara inne hos sina tråkiga föräldrar som bara städar, lagar mat, tvättar eller matar den urbotat tråkiga lillebror som annars bara skriker ;-). Igår var vi iaf hemma hos kusinen så de fick leka av sig lite och ikväll får vi besök av några vänner med barn – och det har Axel pratat om hela dagen!

Pratade precis med en tjej ifrån mammagruppen som träffades när Axel var liten – nästan alla i den gruppen ska ha barn igen inom snar framtid! Det ska bli superkul att träffa dem igen – dessutom får ju de stora barnen träffa lite kompisar i brist på dagis.

Nej, nu ska jag fortsätta lite på min nuvarande LO om ”bröderna” innan de små monstrena vaknar igen 😉 Sen ska vi steka pannkakor jag och Axel!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s