Lugnet håller på att lägra sig på Bockarpsvägen…

Pust! Nu ligger äntligen båda barnen… Arvid sover just nu men vaknar väl snart för kvällsamning och Axel ligger och filosofierar med Pippi på sitt rum. Mats har åkt för att kolla till läget på Mantorp Park inför helgens begivenheter.

Förmiddagen idag gick mest åt att komma upp, duscha de som skulle duschas, klä på oss, tvätta lite kläder och annat allmänt underhåll… För att inte tala om amning…

På eftermiddagen bar det av till Motala för en sista BB-koll av Arvid samt PKU-provtagning. Det är sannerligen en kille som går i sin broders fotspår… Den tillfälliga viktminskningen från födelsevikten (4550 g) till 4150 g i söndags hade han nästan hämtat igen idag – 4440 g. Han sa inte ett ljud när han blev stucken i händerna – trots att det tog lite tid och flera stick innan allt blev bra.

(Tillbaka igen efter 20 minuter eftersom jag uppenbarligen andades ut för tidigt… Arvid vaknade och var hungrig och då ville inte Axel sova heller, men nu ligger båda två igen… 😉 Får se hur länge det varar… )

Efter sjukhusbesöket blev det storhandling på ICA Maxi – en annorlunda upplevelse med två vagnar… En barnvagn och en kundvagn. Hem igen och laga middag och sen nattningsdags.

Nu tänkte jag sätta mig ner i lugn och ro och fundera på vad som behöver göras framöver. Med allting som händer just nu är det risk att saker och ting glöms bort… Det poppar upp många Layout-förslag just nu – ska bara se till att få dem på pränt tills jag har tid att utföra dem…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s