Arvid 060414

Här är det senaste tillskottet till familjen Hultman – Arvid! Efter en lååång väntan (12 dagar över tiden)beslöt han sig för att komma ut med buller och bång vid lunchtid på långfredagen. Han vägde modiga 4550 g och var ståtliga 54 cm lång vid födslen.

När det konstaterades att han var fixerad med näsa och panna först så blev det beslut om akut kejsarsnitt, men det var aldrig någon fara för någon av oss så det gick väldigt lugnt tillväga. Efter några dagars vila på KK är vi hemma igen – något öm i såret, men annars piggare än förväntat.

Den stolta storebrodern försöker fortfarande låtsas om att han är enda barnet 😉 men några kramar och pussar kan han allt dela med sig – bara det inte är tal om att dela med sig av sina saker… 😀

Här är iaf hela (lilla) familjen Hultman – utom mamma förstås, som alltid står bakom kameran av någon konstig anledning 😉

 Posted by Picasa

Annonser

2 reaktioner på ”Arvid 060414

  1. Grattis! Åh, så fiin!
    Underbart söt och han ser ut att ha det gott! Undrade just om det inte borde blivit något och så läste jag på Scrappiz…och hittade er jättefina blog också! (älskar bloggar med mycket foton)
    Kram
    Nina i Mantorp

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s