På bebisfronten inget nytt…


Nu har vi snart väntat i en vecka på att bebisen ska komma… och än har inget hänt. Var hos barnmorskan i går och allt såg bra ut. Om inget händer framöver så trodde hon på en bedömningskontroll den 16:e och ev igångsättning den 17:e. Av årets alla 365 dagar så måste de välja Axels födelsedag!? Naja, delad glädje är dubbel glädje – är det inte så det heter 😉

I övrigt har Axel och jag försökt fördriva tiden så gott det går – med god hjälp av syster med barn och kompisar med barn. I måndags var det även premiär i sandlådan till Axels förtjusning! En premiärtur till lekparken hann vi också med med rutscbana och gungor . En härlig vårdag ute. Vi har varit ute de andra dagarna också, men då har tyvärr sanden varit frusen igen vilket inte gillats av Axel… Försök förklara för en tvååring att det måste bli lite varmare innan han kan gräva i sandlådan igen…

Naja, all snö är åtminstone borta på tomten och krokusarna börjar sticka upp i rabatterna så nog finns det hopp om att våren är här!

Har försökt pyssla lite den här veckan också och det har iaf blivit en dubbellayout om Axels första år. En ren scraplift från en LO på scrappiz, men blev faktiskt gansla nöjd med den – är nog lite för pedant för att bli helnöjd… men ändå för slarvig när jag pysslar – vill se snabba resultat.

Idag har varit en ren slöardag – det tar på krafterna med en busig lite tvååring hemma som behöver sysselsättning. Jag frågade honom idag vad han ville hitta på efter lunch – ”dagis” var hans svar, så han saknar nog dagis lite.

I helgen får Axel följa med pappa till garaget så jag kan pusta ut lite och på lördag em ska vi på 50 års kalas. Så nu ska jag knåpa ihop ett kort till födelsedagsbarnet.

 Posted by Picasa

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s