Vem har sagt att man inte kan vara spontan när man har småbarn?!

Är lite småpömsig efter en heldag – först på sta’n och sen hemma hos mormor och morfar.

Axel vaknade – sin vana trogen just på helgerna av någon konstig anledning 😉 – redan tio i sex. Jiha! Efter lite skruvande och tjatande om Bolibompa somnade han faktiskt om efter ett tag – åtminstone fram till halv åtta. Var uppe och år frukost vid halv nio. Sen bar det av mot Linköping. Axel somnade givetvis i bilen, men fortsatte sen att sova i vagnen fram tills lunch. Vi gick en sväng på stan och shoppade kläder till Axel och pappa. Träffade kompisar på stan vid lunchdags så vi slog oss ner på Riva och åt jordens godaste pizza! Det blev en riktig shoppinglunch på två timmar. Mycket trevligt! Varför gör man inte sånt här oftare? Det var inga som helst problem fast vi hade med tre småbarn – de skötte sig exemplariskt!!

Efter lunchen (när jag kom på att vår p-tid faktist gått ut för en timme sen) åkte vi en sväng till Ikano-huset och gick en sväng på bokrean. Några barnöcker och ljudböcker blev det. In på IKEA när vi ändå var där – slutnotan gick på 155 kr! Det har nog aldrig inträffat förut *hehe*.

Vi bjöd in oss till Vikingstad på vägen hem för fika, men det mat och hela köret. Kollade på semesterfilmer från Thailand. Även det trevligt. Nu är jag dock helt slut så nu är det inte långt kvar till sängdags.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s